Home » Blog » Het is een feit!

Het is een feit!

Gepubliceerd op 25 september 2019 om 17:58

Ja ja dames en heren...  Hier ben ik dan! En wil mijn creaties aan de wereld showen...Niet dat ik niks te doen heb naast het breien en haken zelf, de katten in huis, manlief, werk en niet te vergeten mijzelf, maar na ongeveer 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in de brei-wereld en de kunsten van het breien onder de knie te krijgen, werd het tijd om mijn horizon te verbreden.. En het resultaat zie je nu voor je!

 

Het breien zelf geeft mij rust.. Wat wil ik maken? Welk patroon kies ik uit? Welke kleur gebruik ik? Welke wol is geschikt en hoe breid dat.. Alles van het uitzoeken, het maken en in elkaar zetten van de gebreide lappen tot bv een trui, het eindresultaat en het wassen en drogen.. elk stadia van hoe mijn project tot stand komt is uniek en geeft zoveel voldoening! En als het dan klaar is... ontspanning, weer een project af, weer wat geleerd, weer een techniek rijker! En nu denk je misschien;" dat is toch veel werk, hoezo geeft dat rust? Je bent continue bezig!" Maar als ik aan het breien ben(of haken) dan kan ik rustig over de dingen des levens nadenken.. mijn geest tot rust brengen. Het is een soort van mediteren...                                                            Er word wel eens gezegd: "breien is als chocolade voor de geest"  En nou wil het geval dat ik erg van chocolade houd! Maar ik houd het binnen de perken hoor! Geen hele reep op een avond naar binnen..Die tijd is geweest.

 

Lieve groet, Willemien

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.