• Duurzaam en ecologisch
  • NL: gratis verzending vanaf € 75-!
  • Levertijd 1 - 2werkdagen

Kleur!

Gepubliceerd op 3 september 2020 om 12:11

Kleur!

Niets zo mooi als kleur! Om uiting te geven aan hoe je je voelt of als statement. De kleuren dit najaar en winter mogen er zijn! En wat opvalt is dat oranje dé kleur is van de herfst-winter 2020/2021. En dan niet die felle kleur zoals wij Nederlanders die kennen van het WK. Nee, een warme zachte tint oranje.  De vergrijsde tinten spelen een belangrijke rol deze winter. Geen schreeuwerige kleuren, maar volle zachte tonen! Saai word het allerminst, want met kleuren zoals Green Sheen, Classic Blue en Ultra marine Green gaan we helemaal de klassieke kant op! En voor de liefhebber van soft-tones, is er volop keus!

Zelf houd ik wel van de oranjes en rood tinten.. Geeft lekker veel kleur in die sombere donkere dagen! Of juist een combinatie van alles! Fantastisch vind ik dat, alles in één!

Ik heb me laten inspireren door het kleuren palet deze herfst en winter en heb het verwerkt in een gehaakte rok! (zie video)

Rock die rok zeg ik! 

Mijn inspiratie kwam ook deels van Pinterest, daar vond ik een mooi voorbeeld van een Balmain rok! Ook gehaakt. Deze rok heb ik gehaakt van katoengaren en met naald nr.2,5.

 

De trend kleuren op een rij

Wat mij opvalt in deze kleuren is dat ze allemaal een zachte ondertoon hebben, en vooral prachtig op elkaar afgestemd! Geen schreeuwerig rood of een onbeduidende kleur.

De basis kleuren

Een prachtig zacht kleuren palet dat de basis vormt zijn onderstaande kleuren. Gecombineerd met de kleuren hierboven kun je eindeloos combineren!


Ik ben nu bezig een trui aan het breien in de Sleet kleur. Ik brei met garen van BC Garn silk. Een prachtig 100% ecologisch garen.

Het patroon voor de trui kun je vinden in de 'Fantastische brei ideeën" voorjaar 2020, van de Simply breien. Ik heb het iets aangepast naar mijn eigen idee, vond het iets mooier uitkomen zo. En dat is nou het leuke aan breien:  een patroon zo aanpassen zoals jij dat wilt! Niet exact het model na breien ,maar je eigen fantasie erop los laten! Jij bent de designer en het patroon is slechts ter inspiratie.

De mouwen zijn nog in de maak.. Ze worden een beetje pof aan de onderkant.

Ik kan niet wachten om ook met de andere kleuren te experimenten en combo's te maken die gewaagd en gedurfd zijn.. Dát is  mijn stijl, zoals die gehaakte Balmain look rok, of boho gipsy style, Indian Summer, hoe je het ook wilt noemen.. ga lekker uit je dak!

Deel je creaties online, inspireer en creëer!

 

 

Creatieve groet voor alle brei- en haak fans,

 

Willemien

Mientjes breidomein«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.