• Opheffingsuitverkoop!
  • Alle producten 70% korting!
  • Gebruik de code: MB70PROCENT

Waarom haak ik meer in de zomer?

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 14:20

Luchtige bezigheid

Waarom haak ik meer in de zomer? Over deze vraag heb ik afgelopen week nagedacht.. En ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar op de een of andere manier gaat haken mij makkelijker af in de zomer dan in de winter.. Misschien meer inspiratie? Meer modellen om te haken? Omdat de modellen al zo luchtig zijn van zichzelf? En dat helpt allemaal, en wat ook nog eens fijn is , is dat je project best snel af is! In tegenstelling tot breien, waarbij je alles later nog in elkaar moet zetten en afwerken, gaat dat bij haken toch een stuk sneller en heb je sneller resultaat.

Waarbij je in de winter gezellig knus op de bank, en het liefst bij een warmte bron natuurlijk, aan het beien bent en je de tijd prima kan vergeten, binnen is het immers beter dan buiten..  Zomer's heb je legio dingen te doen en ben je meer buiten. Je neemt je haakproject sneller mee, in de tuin of onderweg bijvoorbeeld. Want zeg nou zelf, die lange breinaalden onder je klotsende oksels is wel het laatste wat je wilt in de zomer :-) ...

Gehaakte boho Ibiza style zomer top

Social distancing

Nu we allemaal aan het social distancingen zijn en we wel op vakantie kúnnen, maar het nog liever niet doen, is er tijd over. En hoe graag ik ook buiten ben en dingen onderneem, is er ook meer tijd om te haken. Nieuwe dingen uitproberen, oude projecten afmaken, (die zijn er in overvloed)  en vooral mezelf pushen om meer technieken te leren, mezelf meer op de kaart te zetten en professioneler te worden. Voor al die dingen heb ik nu meer tijd en gun ik mezelf die tijd ook. En wat belangrijker is : ik heb er plezier in! En dat is het belangrijkste, plezier hebben in wat je doet, en wat jou gelukkig maakt.

 

Lieve groet,

Willemien

Mientjes breidomein

 

Bikini

Wisten jullie dat het haken van een bikini vrij simpel is? Het broekje haak je in een keer. De cups haak je twee maal en bevestig je aan elkaar.. Verder kun je het zo versieren zoals je zelf wilt. Oneindige mogelijkheden dus..

 

Lieve groet,

Willemien

Mientjes breidomein

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.