• Duurzaam en ecologisch
  • NL: gratis verzending vanaf € 75-!
  • Levertijd 1 - 2werkdagen

Verzenden en retourneren

Verzenden

 

Levertijden en bezorging

Mientjes breidomein biedt bezorging aan via PostNL. 

Wij streven er naar onze bestellingen binnen 1-3 dagen aan te bieden aan PostNL en wij verzenden altijd met Track & Trace zodat je weet waar je pakketje zich bevindt. Hierover ontvang je bericht per mail. De uiteindelijke leverdatum is ook afhankelijk van de snelheid van PostNL.

Let op: Het is niet mogelijk om jouw bestelling te versturen naar een postbus!

 

Digitale patronen

Digitale patronen van Mientjes breidomein zijn exclusief ontworpen door Mientjes breidomein. Deze patronen kun je aanschaffen via deze website. Door op het winkelmandje te klikken kom je automatisch opeen betaallink van Mollie. Na betaling word je doorgestuurd naar het betreffende patroon.

 

 

Verzendkosten

Binnen Nederland kun je je bestelling laten verzenden met standaard verzending op je gewenste adres, of je kunt kiezen voor een levering bij een PostNL punt. Zo hoef je niet je pakketje bij de buren op te halen als je niet thuis bent. Bij een bestelling vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis!

 

Standaard verzending PostNL:

Voor brievenbuspost tot 2 kg rekenen wij € 4,15. (Max afmetingen brievenbuspakket: 38 x 26,5 x 3,2 cm)

Voor pakketten boven de 2 kg op jouw thuis adres rekenen wij € 6,95

Voor pakketten boven de 2kg op een PostNL lokatie rekenen wij € 6,45

Bij een bestelling van €75,- of meer rekenen wij geen verzendkosten.

 

Naar België

Voor bestellingen naar België gelden de volgende tarieven: Pakketpost tot 350 gram € 7,75.  Pakketpost boven de 350 gram €9,30.

Bij een bestelling vanaf € 125,00 zijn de verzendkosten naar België gratis! 

 

Naar Duitsland

Voor bestellingen naar Duitsland gelden de volgende tarieven: Pakketpost tot 2000 gram € 9,70. Pakket post boven de 2000 gram € 12,00.

Bij een bestelling vanaf € 125,00 zijn de verzendkosten naar Duitsland gratis!

 

 

Retourneren

 

Bestelling retourneren

Je bestelling mag je binnen 14 dagen na aankoop retourneren en het retour aanmelden. Daarna heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Als je jouw bestelde producten wilt retourneren, neem dan per e-mail contact op en geef aan dat je jouw product(en) wilt retourneren.

(Uitgezonderd op maat gemaakte artikelen door Mientjes breidomein)

 

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen.

Nadat je hebt aangegeven je producten retour te willen doen kun je de producten samen met de originele aankoop bon retourneren. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Je mag ook gebruik maken van het retour formulier op deze pagina.

 

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst en akkoord van de producten wordt het aankoopbedrag overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

 

Ruilen

Omruilen is bij ons helaas niet mogelijk. Ben je wel tevreden met je bestelling, maar wil je een artikel bijvoorbeeld in een andere kleur hebben? Stuur dan je product(en) retour. Voor een terugbetaling volg de instructies die staan beschreven onder het kopje ‘retourneren’ hierboven. Om het product van je (nieuwe) keuze te ontvangen, plaats je een nieuwe bestelling.  Op deze manier komt het vervangende artikel zo snel mogelijk naar je toe!

 

 

Vragen?

Voor vragen neem gerust contact met ons op! We helpen je graag!

 

Zie ook het herroepingsbeleid van Mientjes breidomein