• Duurzaam en ecologisch
  • NL: gratis verzending vanaf € 75-!
  • Levertijd 1 - 2werkdagen

Vraag het Mien!

Deze plek is voor jullie! Dus heb je een vraag, een opmerking, of wil je gewoon iets kwijt?

Heb je een idee voor een patroon of zou je ergens een patroon van willen zien? Vraag het Mien!

Reactie plaatsen

Reacties

Maik Snippe
een maand geleden

Hallo Mien!

Maik uit Emmen hier.

Ik heb nog een onafgemaakt breiwerk liggen die mijn oma voor mij aan het breien was. Helaas is ze een maandje geleden overleden en zit ik toch te zoeken naar iemand die misschien het breiwerk af zou kunnen maken.

Het gaat om een schotse bonnet/muts, patroon is aanwezig op papier + de wol en breinaalden waar het nog op zit.

Zou jij me eventueel kunnen helpen? En wat van kosten zouden hier aan zitten, ik snap dat het best een opgave is om iets af te maken waar een ander gestopt is.

Ik hoor graag van je terug!
Met vriendelijke groet,
Maik Snippe

Sebastian K.
7 maanden geleden

Just wanted to ask if you would be interested in getting external help with graphic design? We do all design work like banners, advertisements, brochures, logos, flyers, etc. for a fixed monthly fee.

We don't charge for each task. What kind of work do you need on a regular basis? Let me know and I'll share my portfolio with you.

Lyndia
7 maanden geleden

Over de ‘Falling Leafs’ patroon. Moet het niet leaves zijn? Als je bladeren in het engels (meervoud) bedoelt, ten minste. Anders wel een mooie site xoxo

Leta
8 maanden geleden

Goedemorgen!
Al een tijdje volg ik je op Instagram en vandaag bezoek ik je website. Je hebt een handige tabel voor sokken breien met verschillende soorten dikte garens. Het valt mij op dat het aantal steken voor 4- en 6-draads wol hetzelfde zijn. Klopt dat? Zou je even willen kijken naar die tabel? Dankjewel alvast. Hartelijke groet uit een zonnig Leiden! Leta

Bea
8 maanden geleden

Hallo Mientje, ik wou is een vraag stellen over Dropje. Het is een prachtexemplaar heb je hem volledig volgens patroon gebreid en ook in elkaar gezet, wat met voorkant hoofdje heb je daar met veel speling op achterkant genaaid (want dat is stukken korter) of heb je iets laten overlappen? groetjes Bea

Greet Vinke
10 maanden geleden

Graag wil ik het patroon vande beenwarmers kopen, ik zie zo gauw niet hoe dat moet

Annette
een jaar geleden

Hé Willemien, wat zit je toch boordevol inspiratie, weer zo'n leuke nieuwsbrief! En ik dacht: ik probeer je linkje even uit van 'Deze plek is voor jullie!' Bij deze!

Heel leuk gedaan met het grapje!

Tot een volgende keer maar weer, Annette

Ps. Toen jij de Regenboogjurk breidde, was ik begonnen met het breien van beenwarmers... en guess what? Annette breit niet door... Een halve beenwarmer, verder ben ik niet gekomen. Kan ik ook nog eens een grapje over maken. Mientje vraagt aan Netje: "Ben je aan het breien?" Zegt Netje: "Ik haak iedere keer weer af." Die verzin ik nu spontaan... Onze samenwerking maakt het beste in me wakker :-)

Karin von Bartheld
een jaar geleden

Dag,
Heb jij ook de kleur Fonty Ombelle 2032?
Groet,
Karin

Barbara Morshinkhof
een jaar geleden

Hallo Mien, ik ben nieuw hier, en mij sprong die grote gatentrui in het oog uit de Verena!
Mijn vraag: zou ik het patroon kunnen krijgen, of in welke Verena staat het?
Bij voorbaat merci
Gr Barbara

Geert Dales
een jaar geleden

Ik ben op zoek naar een breier die mij kan helpen aan een trui in de kleuren van de Oekraïense vlag (blauw boven, geel onder), met ook subtiel de kleuren van de NL’se erin verwerkt. Het eis een verjaardagscadeau dat ik op 26 september aan iemand wil geven. Kunt u mij verder helpen? 06 / 83873863