Home » Galerij » Projecten

Projecten

Mohair vest lang

In de maak een luchtig en licht gewicht mohair vest.. Deze word gebreid in rechte steken met 3 verschillende kleuren garen, namelijk licht oranje (amberglow) licht rose en donker rood. Ik gebruik garen van Drops, (garnstudio) de alpaca silk.. Fantastisch om mee te breien en gaat redelijk snel op pen 4! het patroon komt uit de Verena nr. 34 van dit jaar


Top- down breien

Stond al heel lang op mijn 'to do' lijstje zeg maar, en ben het nu eindelijk aan het leren.. Echt super om te breien en het gaan als een speer! Ondanks dat ik brei met een rond breinaald nr. 3, gaat het best snel!


Summer blue dress

Top-down haken... ben bezig met een zomerse jurk! Ben benieuwd hoe het uitpakt, aangezien het patroon in mijn hoofd zit😅

En zoals je ziet op de foto's het proces... Nu nog een binnen voering naaien om het patroon mooi uit te laten komen. 


Lange rok boho style, jaren 70

Rok in boho style...De jaren 70 komen terug in deze gehaakt rok😁...  Het haken gaat redelijk snel, moet nog wel een stukje...        Resultaat laat op zich wachten, maar binnenkort meer!!

september 2020. Eindelijk is de rok af!

Zie ook: Kleur!


Eco wattenschijfjes gehaakt

Wat doe je als je je bewust word van de dingen in je leven die je dagelijks gebruikt, en die ecologisch vervangen kunnen worden? Juist: je maakt ze zelf! In ongeveer 10 minuten tijd heb je eentje gehaakt. Ik haak uit een bol ecologische katoen van Rosarios4, 13 wattenschijfjes! Groot voordeel, ze zijn wasbaar!! Hergebruiken maar die dingen..

Sokken breien

Sokken aan het breien met het garen van Onion. Heerlijk sokken garen met brandnetel vezel en wol.

En met een patroontje om het wat spannender te maken! Dit zijn sokken die gezien mogen worden!