• Duurzaam en ecologisch
  • NL: gratis verzending vanaf € 75-!
  • Levertijd 1 - 2werkdagen

Novita 7 Veljestä Nature

Het duurzame sokken garen van Novita is de 7 Veljestä Nature!

Dit is een nieuw garen in de Novita Earth collectie, wat bestaat uit 70% wol en 30% tencel! Volledig plastic vrij en 100% biologisch afbreekbaar! Tencel is een 100% natuurlijke vezel van de houtpulp van eucalyptus bomen. Tijdens het hele productie proces worden geen chemicaliën gebruikt!

Dit garen is volledig biologisch afbreekbaar en heel milieu vriendelijk! Geschikt voor het breien of haken van sokken, truien, vesten, mutsen, dekens enz.

 

200 meter/ 100 gram Voor 1 paar sokken maat 38/40 ben je 1 bol nodig! Dames trui maat M= 600 gram

Naald dikte:    3,5 mm voor sokken    4 - 5 mm voor overig

Tijdelijke actie! Ontvang nu gratis het patroon voor de Little flowers sneaker sokjes bij je bestelling van Novita 7 Veljestä nature!

Over dit sokkengaren

7 Brothers Nature is een nieuwe generatie sokkengaren: volledig plasticvrij en 100% biologisch afbreekbaar. Het bevat 70% zachte wol en 30% Tencel™ lyocell-vezel voor duurzaamheid. Het garen is geschikt voor elk patroon, van sokken tot grotere brei- en haakprojecten. Het garen is verkrijgbaar in 13 levendig glanzende kleuren. 7 Veljestä kan worden gebruikt voor alle internationale patronen die zijn ontworpen voor Aran-gewichtsgaren. Aanbevolen naalddikte 4-5, voor sokken 3,5. Het garen heeft zelfs een onderscheiding gekregen van de Finse overheid! Dit herken je aan het Key Flag label.

 

Let op!

Alle kledingstukken van 7 Veljestä Nature moeten met de hand worden gewassen!