• Duurzaam en ecologisch
  • NL: gratis verzending vanaf € 75-!
  • Levertijd 1 - 2werkdagen

Scheepjes organicon

Het heerlijk zachte biologische Scheepjes Organicon-garen heeft 21 prachtige lichte en frisse pastelkleuren inclusief een selectie van neutrale basiskleuren, zodat er voor ieder project wel een mooie kleurencombinatie te vinden is.

Een heerlijk zomergaren dat fantastisch aanvoelt op je huid!

 

 

Milieuvriendelijk en duurzaam
Met dit garen dragen we een steentje bij aan een betere (brei) wereld. Scheepjes Organicon is namelijk een milieubewust en veganistisch vriendelijk garen, dat duurzaam geproduceerd is. Door bij het produceren het gebruik van hulpbronnen te verminderen en het promoten van bewust geproduceerde producten probeert Scheepjes een verschil te maken in de handwerkwereld.

  • Scheepjes Organicon is GOTS-gecertificeerd dankzij haar duurzame productieproces. GOTS is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. De gehele keten van dit garen – van het oogsten van de grondstoffen tot de verpakking en distributie ervan – voldoet aan de strenge voorwaarden voor het GOTS-certificaat.
  • Door bij de productie van Scheepjes Organicon gebruik te maken van een 100% biologische afvalwaterzuivering, wordt het gebruikte water op een veilige manier gerecycled en hergebruikt.
  • Bij het creëren en produceren van een veganistisch vriendelijk garen worden er geen dierlijke producten gebruikt. De kleurstoffen die worden gebruikt om het garen te kleuren zijn dan ook 100% plantaardig. Hiermee is Scheepjes Organicon een garen van hoogwaardige kwaliteit dat dieren respecteert. Perfect voor alle bewuste handwerkers!

 

Patronen met dit garen