• Opheffingsuitverkoop!
  • Alle producten 70% korting!
  • Gebruik de code: MB70PROCENT

Scheepjes organicon

Goed voor jouw en de planeet! Scheepjes Organicon is een 100% biologische en veganistisch garen, en speciaal ontwikkeld voor de bewuste brei en/of haakster! Dit garen is milieu bewust en diervriendelijk geverfd en geproduceerd, en draagt zo bij aan een betere brei wereld. Dit natuurlijk luchtige Fingering gewicht garen is met name geschikt voor luchtige kleding die soepel valt, draagbare accessoires en speelgoed, dekentjes en kleding voor (kleine) kinderen.

Een heerlijk (zomer)garen dat fantastisch aanvoelt op je huid! 

Garendikte: Fingering       Naald: 3 mm       Bol: 50gr/170 meter        Steken verhouding: 28 st/ 40 rijen

Verkrijgbaar in maar liefst 70 kleuren!

Opheffingsuitverkoop!

Vanwege het stoppen van Mientjes breidomein 70% korting op alle Scheepjes katoen garens! 

(m.u.v. de eigen patronen van Mientjes breidomein)

 

Sla nu voordelig mooie duurzame katoenen garens in!

Op = Op        Gebruik de code MB70PROCENT

(alleen geldig op de Scheepjes collectie)

Milieuvriendelijk en duurzaam
Met dit garen dragen we een steentje bij aan een betere (brei) wereld. Scheepjes Organicon is namelijk een milieubewust en veganistisch vriendelijk garen, dat duurzaam geproduceerd is. Door bij het produceren het gebruik van hulpbronnen te verminderen en het promoten van bewust geproduceerde producten probeert Scheepjes een verschil te maken in de handwerkwereld.

  • Scheepjes Organicon is GOTS-gecertificeerd dankzij haar duurzame productieproces. GOTS is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. De gehele keten van dit garen – van het oogsten van de grondstoffen tot de verpakking en distributie ervan – voldoet aan de strenge voorwaarden voor het GOTS-certificaat.
  • Door bij de productie van Scheepjes Organicon gebruik te maken van een 100% biologische afvalwaterzuivering, wordt het gebruikte water op een veilige manier gerecycled en hergebruikt.
  • Bij het creëren en produceren van een veganistisch vriendelijk garen worden er geen dierlijke producten gebruikt. De kleurstoffen die worden gebruikt om het garen te kleuren zijn dan ook 100% plantaardig. Hiermee is Scheepjes Organicon een garen van hoogwaardige kwaliteit dat dieren respecteert. Perfect voor alle bewuste handwerkers!

Patronen met dit garen